http://unico-finance.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider_nieuwgk-is-91.jpglink
http://unico-finance.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider_nieuw_2gk-is-91.jpglink
http://unico-finance.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider2agk-is-91.jpglink
http://unico-finance.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider3gk-is-91.jpglink
0 1 2 3

Uitvaartverzekering

Een goed verzekerde en verzorgde uitvaart

Een overlijden komt vaak onverwacht. We krijgen er vroeg of laat allemaal mee te maken, want de dood hoort nu eenmaal bij het leven. Niemand denkt er graag over na, maar toch is dat nodig. U wilt toch ook dat uw nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over de kosten van uw uitvaart? De prijs van een uitvaart is de laatste jaren flink gestegen. Met een Uitvaartverzekering zorgt u ervoor dat uw nabestaanden niet direct te maken krijgen met hoge kosten.

U kunt kiezen uit twee soorten verzekeringen: uitkering in natura of in geld. De Uitvaartverzekering in natura keert geen geld uit, maar betaalt direct de rekening van de uitvaartverzorger.

Over mij

Unico Finance opgericht in 2008 is een volledig onafhankelijk en professioneel bedrijf dat wordt geleid door Ricardo Piga.

Hypotheken en meer.

Dat is mijn credo en daar ben ik sinds 1997 mee bezig. Juist omdat ik daar mijn energie en passie in kwijt kan. Succes behalen voor u als relatie. Maar ook met nét even die andere insteek, optie of gewoon creatief denken én doen. Met als doel om alleen maar tevreden mensen te kennen die ook weer verder kunnen genieten. Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Ons telefoonnummer is 0313-650600 of vul het contactformulier in.

Onze dienstverlening bestaat uit het adviseren van particulieren en ondernemers op het gebied van: 

 • Hypotheken 
 • Verzekeringen 
 • Kredieten 
 • Inkomensrisico’s 
 • Vermogensopbouw 
 • Financiële planning 

Tevens verzorgen we de uitvoering van het advies waarbij we als bemiddelaar optreden bij het afsluiten van de voor u best passende financiële producten.

Schadeverzekeringen

Een ongelukje gebeurt iedereen wel eens. Meestal zijn de gevolgen niet ernstig en kunnen de gevolgen snel verholpen worden. Sommige gebeurtenissen hebben zulke consequenties dat het schadebedrag niet meer te dragen is. Voor die gevallen zijn er verzekeringen.

Particuliere schadeverzekeringen

Voorbeelden van particuliere schadeverzekeringen zijn o.a.:

 • Woonhuisverzekering 
 • Inboedelverzekering 
 • Kostbaarhedenverzekering 
 • Motorrijtuigenverzekering 
 • Aansprakelijkheidsverzekering 
 • Rechtsbijstandverzekering 
 • (Doorlopende)Reisverzekering 
 • Ongevallenverzekering 

Zakelijke schadeverzekeringen

Zakelijke verzekeringen (regel uw risico's) Als ondernemer loopt u risico’s. Natuurlijk loopt u deze als particulier ook, maar bij een eigen zaak ligt dit toch anders. Als directeur kunt u behalve persoonlijk, ook als bedrijf aansprakelijk gesteld worden. En bij brand bijvoorbeeld, ligt wel uw hele bedrijf plat. Het is dan ook zaak om de risico’s die u loopt niet te onderschatten. Verzekeraars zijn meer dan bereid uw risico’s te verzekeren. Hier moet echter wel voor worden betaald, terwijl een dure verzekering in bepaalde gevallen helemaal niet nodig is.

Aan de andere kant bieden verzekeringsmaatschappijen tegenwoordig meer dan alleen een polis. Zo kunt u door het treffen van schadepreventiemaatregelen belangrijke risico’s terugbrengen en daarmee de schadekans verlagen. Wij denken graag met u mee om schade te voorkomen.

Voorbeelden van zakelijke verzekeringen zijn o.a.:

 • Bedrijfsgebouwverzekering 
 • Inventaris- en goederenverzekering 
 • Aansprakelijkheidsverzekering 
 • Rechtsbijstandverzekering 
 • Bedrijfsschadeverzekering 
 • Vervoer & transportverzekering 

Kredieten

Heeft u behoefte aan extra geld voor de financiering van een auto, een verbouwing of gewoon voor de aanschaf van een huishoudelijk apparaat, nadat de oude het plotseling heeft begeven? Wij regelen voor u de juiste financiering op maat.

Ons kantoor heeft contacten met verschillende financieringsmaatschappijen. Bij bijna al deze maatschappijen is een compleet pakket aan verschillende kredietvormen te krijgen. Aan ons de taak uit dit aanbod een passende selectie voor u te maken. Eerst inventariseren wij de behoefte en kiezen dan de juiste kredietvorm voor het te financieren object.

Dienstverleningsdocument

Wat is een dienstverleningsdocument?

Het dienstverleningsdocument is een gestandaardiseerd document dat bij elke aanbieder of financiële dienstverlener hetzelfde er uitziet. Het geeft de gemiddelde kosten weer en dus niet precies de kosten die u gaat betalen. In het dienstverleningsdocument ziet u ook een beschrijving van de werkzaamheden van de financiële dienstverlener.

Onze dienstverleningsdocumenten

Wij beschikken over een drietal dienstverleningsdocumenten. U kunt ze hier downloaden:

Nieuwsbrief

  

Erkend hypotheekadviseur

Erkend hypotheek adviseur

Neem contact op

Unico Finance
Loubergweg 44
6961 EK Eerbeek
T: 0313 650 600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.